Ergonomisch Sanitair

Naarmate men ouder wordt bestaat de behoefte aan aangepast sanitair. De badkamer of doucheruimte is vaak nog in “originele” staat. In oudere woningen ontbreekt vaak een toilet op de 2e verdieping. Daarnaast kent het bad of douche waarschijnlijk een hoge instaprand en ontbreken de benodigde steunbeugels wat steeds meer een obstakel kan vormen. Op latere leeftijd moeten we ook steeds vaker naar het toilet , ook midden in de nacht. Goede passende sanitaire voorzieningen welke gemakkelijk toegangkelijk zijn dragen dus veel bij aan comfort en veiligheid.

 

 

SAFE Wooncomfort biedt slimme kostenbesparende oplossingen aan om uw badkamer aan te passen of te voorzien in een nieuwe badkamer.
Door eenvoudige aanpassingen in de vorm van verhoogde toiletten, verbeterd douchegarnituur,steunbeugels en thermostaatkranen wordt al comfortverbetering gegenereerd.

 

Doorgaans zijn uw kinderen inmiddels al het huis uit en fungeren hun voormalige slaapkamers als “opslagruimte”.  

Het ombouwen van een bestaande slaapkamer naar een functionele badkamer, kan door slimme toepassing van de materialen voor wanden en vloerafwerking luxueus en tegen een bescheiden budget worden uitgevoerd. Door toepassing van een Sanibroyeur kan er een toilet op de 2e verdieping gerealiseerd worden met een aansluiting op de dunne afvoerpijp van de bestaande wastafel of wasmachine. Dit voorkomt vaak een aanzienlijke verbouwing in het gehele huis. Door het aanbrengen van een goede ventilatie met warmteterugwinning kan condens uit de ruimte snel worden afgevoerd en blijft het klimaat comfortabel.

 

Ergonomisch sanitair
Bij zeer krappe badkamers kan een systeem worden toegepast waarbij alle sanitaire toestellen horizontaal over een rail langs de wand kunnen schuiven. Wat in de weg hangt schuift u gewoon opzij. SAFE wooncomfort heeft ook diverse douchestoelen, handgrepen en diverse sta-op-hulpmiddelen in het pakket afgestemd op het sanitair.  


 
 

Inloopdouche